Coaching

Boel Dahlberg

Om du vill lära känna dig själv på ett nytt och djupare plan är coaching ett effektivt sätt. Processen hjälper dig att ha mer tillit till dig själv och din egen förmåga, bli trygg på insidan och modet att förverkliga det du vill.

Du blir medveten om hur dina tankar, dina känslor, ditt beteende och dina val skapar ditt liv.

Ju mer medvetenheten du är om ditt eget skapande, om ditt eget inflytande, desto mer grepp får du om dig själv och ditt eget liv. Det blir lättare att leda dig själv och styra ditt liv i den riktning du vill och skapa den person du vill vara och det liv du vill leva. Vår tid tillsammans är utformad efter dig. Vi börjar med att titta på vad du längtar efter och vill förverkliga i ditt liv.

Tillsammans arbetar vi bort de blockeringar, gamla begränsande trosföreställningar och hinder som står i vägen för att du ska kunna ta emot det du vill ha och leva i din fulla potential. Det hjälper dig att skapa klarhet, riktning och öppnar upp för helt nya möjligheter och val. Jag lyssnar, ställer frågor och lockar fram dina egna lösningar och strategier som vi omvandlar till handling.

Processen hjälper dig att hitta din egen kraft, dina styrkor, din drivkraft och modet att välja den väg du vill vandra. Att förverkliga det du vill förverkliga. Du blir rustad med nya resurser, verktyg och insikter.

Som din coach skapar jag en varm och lättsam miljö där du kan vara dig själv. Allt du säger stannar hos mig. Jag har tystnadsplikt och följer ICF etiska regler för coaching.

Jag är utbildad coach och NLP practitioner för John Grinder medskaparen av NLP, samt Yogalärare för Vasishta Yoga Foundation i Indien.

Min mest omfattande och transformerande utbildning är från mina livserfarenheter så som livsstil och karriärbyte, att följa mina drömmar och flytta till ett annat land.

Jag coachar online över hela världen på svenska eller engelska via zoom eller skype.

Walk and talk coaching

Beroende på var jag befinner mig finns det även möjlighet att träffas personligen i Malmö eller i Lissabon. Jag erbjuder ”walk and talk” coachning vilket innebär att hela eller delar av samtalen genomförs utomhus medan vi promenerar. Rörelse är ett perfekt sätt att öka kreativiteten, släppa stress och hitta nya lösningar.

Varmt välkommen att boka ett 20 minuters samtal för att ta reda på vad jag kan göra för dig

Under 2021 erbjuder jag följande tjänster

Skapa

Din väg

Din väg

Om vi inte vet var vi är på väg och vad vi vill ha kvittar det vilken väg vi tar och var vi...

läs mer