Om mig

Boel Dahlberg

”Jag har gått från att se faror överallt till att känna trygghet i mig själv och skapa ett liv som jag älskar”.

Vi har alla erfarenhet med oss som har format oss som människor.

Själv växte jag upp som medberoende med familjemedlemmar som hade depression och alkohol problem. Mitt fokus var på deras mående och behov, och detta beteende följde med mig upp i vuxen ålder som ”People pleaser” i kontakt med andra.

Det kändes som jag hade en biroll i mitt eget liv och andra människor styrde och regisserade mig. Jag var totalt omedvetna om hur betingelser från min barndom begränsade mig från att vara mig själv och hur det påverkade mina föreställningar, tankar, känslor, beteenden och mitt nervsystem som vuxen. Det skapade mycket stress och jag var ofta i beredskapsläge. Jag trodde verklige att det var något fel på mig.

Jag blev besatt av att förstå mig själv, för innerst inne kände jag att mitt beteende inte var själva essensen av den jag verkligen var. Det fanns en autentisk del av mig som ville komma fram.

Jag bearbetade och läkte mitt förflutna genom RTT och hypnos. Istället för att lyssna utåt till hur jag trodde att andra ville att jag skulle vara, så började jag lära känna mig själv på nytt och lyssna inåt på min egen inre röst, och hur jag ville vara och leva mitt liv.

Det ledde till en stor livsstilsförändring. I dag har jag huvudrollen i mitt eget liv och har skapat en stark, trygg relation med mig själv och andra. Jag har ett starkt självledarskap och älskar det liv jag lever och leder.

Min vision har blivit verklighet och jag kan hjälpa människor till bättre liv och välmående genom min dator var jag än befinner mig i världen.

Jag tar emot klienter i Svarte utanför Ystad och online via zoom om du inte bor i närheten, eller om du helt enkelt föredrar att ses över zoom. Det går precis lika bra och du får samma resultat.

Jag är certifierad och utbildad av Marisa Peer grundaren av Rapid Transformational Therapy och får fortlöpande utbildning och uppdateringar av henne och hennes team.Jag ingår också i ett nätverk av andra hypnoterapeuter. I Sverige tar jag emot klienter i Svarte men även online.

Kvalifikationer och utbildningar

Licenserad RTT practitoner | Certifierad hypnoterapeut | NLP practitoner och coach | Dr. Gabor Mate´: Returning to wholeness. To understanding and integrating trauma.

Övriga Utbildningar

Legitimerad lärare | Montessorilärare | Yogalärare | Barnyogalärare | Undersköterska