Om mig

Alla har vi haft en barndom som formar vår verklighet än idag, men vi kan läka från det förflutna och skapa ny framtid.

Under många år var jag begränsad av mina egna programmeringar från barndomen. Mönster som var föråldrade och som höll mig tillbaka från det liv jag ville leva. Det fanns händelser och upplevelser som jag tolkat ur ett barns perspektiv, kring vem jag var och vad som var tillgängligt för mig. Jag hade dragit slutsatser om mig själv som var lagrade i mitt undermedvetna. Dessa styrde i förlängningen mina tankar, känslor, beteenden och mitt liv som vuxen.

Alkoholism och depression var en del av min uppväxtmiljö, vilket resulterade i att jag tog på mig för mycket ansvar för andras välmående. Jag tappade kontakten med mig själv och mina egna behov. Det skapade oro, rädslor och ett överaktivt nervsystem. Min självbild, självkänsla och mitt självförtroende påverkades negativt under lång tid.

Vägen tillbaka till mig själv har lett till ny insikt och kunskap kring barndomsproblem och trauman, samt hur dessa upplevelser påverkar oss som människor. Hur det formar våra liv på individnivå.

I dag lever jag ett liv i kraft och frihet och har förmågan att hjälpa människor till välmående och ett bättre liv – var jag än befinner mig i världen.

Det är befriande att släppa ett tungt känslomässigt bagage som har hindrat och begränsat oss och öppna upp för ett helt annat liv. Ett liv där vi mår bra, värdesätter oss själva och känner att allt är tillgängligt för oss. Detta hjälper jag mina klienter med genom Rapid Transformational Therapy.

Jag är certifierad och utbildad av Marisa Peer grundaren av Rapid Transformational Therapy och får fortlöpande utbildning och uppdateringar av henne och hennes team. Jag ingår också i ett nätverk av andra hypnoterapeuter. I Sverige tar jag emot klienter i Ystad men även online.

Kvalifikationer och utbildningar
Licenserad RTT practitoner | Certifierad hypnoterapeut | NLP practioner och coach | Dr. Gabor Mate´: Returning to wholeness. To understanding and integrating trauma.

Övriga Utbildningar
Legitimerad lärare | Montessorilärare | Yogalärare | Barnyogalärare | Undersköterska