Vad mina klienter säger
– referenser

”Jag gräver inte i det förflutna med och bryr mig inte om att leva upp till vad jag tidigare trodde förväntades av mig. Jag bara kör och spenderar inte tid på att överanalysera”

– Per

”Boel är ödmjuk och lugn vilket gjorde att jag kunde slappna av och känna mig helt trygg. Det kom upp saker under från min barndom som jag mindes men aldrig hade kunnat förstå orsaken till. Väldigt imponerad och häpen över vad som kan släppas fram under hypnos. Den insikten har varit till stor hjälp för mig.”

– Anna

”Det känns som om jag har gått runt med spänningar hela mitt liv. Så underbart att äntligen kunna koppla av”

– Camilla

”Jag gick in i sessionen med nyfikenhet då jag är en person som är intresserad av inre utveckling. Under sessionen med Boel mötte jag känslor jag blev helt överraskad och tagen av. Jag är tacksam över hur befriad jag känner mig efter sessionen. Boel är kunnig, inkännande och fantastisk på att ta in allt det som är viktigt just för mig och det har varit viktigt även i den avslutande processen. Fantastisk metod som är snabb och effektiv för att bli av med känslomässiga hinder. Rekommenderas varmt.”

– Lenamaria

”Hela förloppet med Boel kändes otroligt lyxigt, med både ett förberedande samtal, hypnossessionen och en personligt utformad audio. Boel är lugn och förtroendeingivande. Jag kände mig 100% trygg under hela hypnossituationen. Jag älskar dessutom min personliga audio. Den var mycket välformulerad och Boel hade träffat mitt i prick i sina formuleringar. Hela förloppet har gett mig bättre självinsikt och hjälpt mig att läka obearbetade händelser och släppa obehagliga känslor. Metoden går rakt på kärnan av problemet på ett undermedvetet plan och verkar starkare än någon annan metod jag provat förut.”

– Nöjd klient

”Jag kan varmt rekommendera hypnoterapi med Boel. Sessionen har gjort stor nytta för mig då jag fastnade i tankar som skapade oro och ängslan. Jag har också varit konflikträdd. Med terapin och Boels professionella kunskap kunde jag få hjälp att släppa dessa och har fått bra strategier om det skulle återkomma.”

– Rebecca

”En fantastisk och magisk upplevesel som förändrat mitt tankesätt på djupet och som fortsatt kommer att förändra mitt tankesätt och liv. Boel är ödmjuk, inkännande och professionell hypnoterapeut som verkligen brinner för det hon gör. Jag kände mig trygg och avslappad under hela sessionen. Jag kan rekommendera detta till alla som har något i sina liv de vill ändra på eller uppnå i sina liv.”

– Livia

”Jag är jättenöjd med ljudfilerna och vill inte ändra något

Jag är fortfarande lite trött, men känner mig också väldigt befriad och lite ”hög” på nåt sätt. Helt plötsligt är det ju JAG som bestämmer, inte mina gamla trauman. Magiskt!!”

– Lotta